Sådan behandler vi dine persondata

Dine personlige oplysninger er sikret hos os.

- oplysningspligt til erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU's nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder EU’s persondataforordning i kraft og i den forbindelse er ARC forpligtiget til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.

Som udgangspunkt gemmer ARC kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette en virksomhed som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos ARC, behandler ARC som dataansvarlig dine oplysninger iht. EU's persondataforordning


Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:

  • Firmanavn, Adresse, Telefonnr
  • Navn på kontaktperson
  • CVR-nummer
  • e-mailadresse til fakturering

 

Personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part eller brugt til markedsføring, men anvendes udelukkende til at administrere kundeforholdet.

 

Indsigtsret

Som kunde har man ret til indsigt i hvilke persondata ARC gemmer om jer som virksomhed og hvad vi bruger dem til.

Henvendelse om indsigt skal ske til: ARC, Kommunikation, Vindmøllevej 6, 2300 Kbh. S eller på mail til: arc@a-r-c.dk

 

Sletning af data

Som udgangspunkt vil alle virksomhedens data blive slettet efter 5 år fra udgangen af det år hvor kundeforholdet ophører.

 

Godkendelse af håndtering af data

Ved fortsat at være kunde hos ARC, godkender I vilkårene for håndtering af jeres data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk , eller skrive en mail til ARCs databeskyttelsesrådgiver på DPO@a-r-c.dk .


Opdateret oktober 2018