Virksomhedsbesøg - Amager Bakke

Hør om ARCs virksomhed og forretningsområder. Besøget er for virksomheder, foreninger, organisationer og andre gæster, som er interesseret i ARCs arbejde med affald.

Grundet det stigende smittetal har ARC lukket for gæster til og med 4. oktober. Vi følger udviklingen tæt, og gør opmærksom på at aflysninger kan forekomme


Besøg ARC på Amager Bakke og oplev et fremtidssikret energianlæg.

 

Book her!


 

ARC følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger for at hindre smitte af COVID-19. Hvis du har symptomer på sygdom, bedes du blive hjemme.

Vi forholder os desuden løbende til udviklingen og sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Der kan ske ændringer fra dag til dag, og derfor kan aflysninger i efteråret blive en realitet.

Grundet restriktioner er det ikke muligt at bruge elevator under besøget. Et besøg på Amager Bakke er fysisk hårdt og kræver, at man kan gå op og ned fra 10. sal (272 trin). Gangbesværede har altså ikke mulighed for at få en rundvisning på anlægget. 

ARC er en Integreret del af storbyen. Vi tager byens affald og giver elektricitet, fjernvarme og genanvendelige materialer tilbage. Kom og få et unikt indblik i de systemer, som er usynlige i hverdagen, men som gør det du ikke vil have, til det du ikke vil undvære.

Besøgets varighed er cirka 2 timer, minimum 8 til maximum 25 deltagere, og inkluderer en rundvisning inde på energianlægget.

Bemærk venligst, at dette er et fagligt besøg. Alle henvendelser med fokus på sociale arragementer, skiløb og fremvisning af tagfladen skal rettes til www.copenhill.dk

Besøget afholdes også på engelsk - This presentation is also available in english. Se mere her.

Kommercielle arrangører pålægges et administrationsgebyr på mindst 3900 kr. inkl. moms. Endelig pris afhænger af antallet af tilmeldte gæster.


Bemærk: Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på  1000 dkk. Besøg skal aflyses senest et døgn (24t) før afholdelse.