Køb årskort til 2020

Årskortet gælder til alle ARCs genbrugspladser, så du kan komme af med virksomhedens affald, så ofte du vil, og hvor du vil

Priserne for årskortet er per tilmeldt bil. Tilmelder du flere af virksomhedens biler, bliver prisen tilsvarende højere. 

 

Priser 2020    
 

Ekskl. moms (afrundet)

Inkl. moms (afrundet)

Personbil 4.500 kr. 5.625 kr.
Kassevogn 11.100 kr. 13.875 kr.
Ladvogn 16.500 kr. 20.625 kr.

 

Hvorfor vælge årskort?

Med årskortet betaler du kun én gang årligt for hvert køretøj, der skal aflevere affald til genbrugspladserne. Herefter kan køretøjet besøge ARCs genbrugspladser så mange gange du ønsker i det indeværende kalenderår. Jo tidligere på året du køber årskortet, jo mere kan du også nå at bruge det.

Årskortet sikrer minimal administration, og med årskortet kender I jeres samlede udgift til besøg på genbrugspladsen pr. køretøj. Køretøjer med årskort sætter et mærkat i forruden. Sådan ved vores genbrugsvejledere, at køretøjet er tilmeldt ordningen for årskort, så chaufføren slipper for at skulle betale pr. besøg ved hjælp af mobilen. Årskortet er kun gyldigt i det kalenderår, som står på kortet, uanset hvornår på året du køber det. 

 

Sådan får du årskort

Inden du kan få årskort, skal du være tilmeldt som kunde hos ARC. Du finder tilmeldingsvejledningen her

Husk, at hvis du tilmelder en offentlig virksomhed, skal du sende en mail med virksomhedsoplysninger, EAN og ID-nummer til erhvervsaffald@a-r-c.dk efter endt onlineregistrering.

 

Hvad skal du huske?

Vær opmærksom på at adgangen kun er købt til den bil, der har det registreringsnummer, som er angivet på mærkaten.

Ved besøg på genbrugspladserne skal vedlagte mærkat placeres synligt for pladspersonalet. Plastlommen kan bruges til at placere mærkaten fast sted i bilen.

Du kan ikke aflevere farligt affald med et årskort, der skal fortsat betales pr. besøg og du bør være opmærksom på at de almindelige ordensregler med daglige mængdebegrænsninger også gælder kunder med årskort.

Snyd med, eller brug af ugyldige mærkater vil blive politianmeldt.

 

Bilskifte

Hvis du skifter biltype eller får ny bil, skal du indsende det gamle årskort, til ARC, (Vindmøllevej 6, 2300 København S) med oplysninger om nyt registreringsnummer og om den nye biltype. Derefter sender vi et nyt årskort til dig.

 

Problemer med tilmeldingen?

Læs tilmeldingsvejledningen. Hvis det ikke løser problemet, er du velkommen til at skive til os på arc@a-r-c.dk