Sådan behandler vi dine persondata

Som kunde er dine oplysninger sikret hos os.

- oplysningspligt til erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU's nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder EU’s persondataforordning i kraft og i den forbindelse er ARC forpligtiget til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.

Som udgangspunkt gemmer ARC kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette en virksomhed som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos ARC, behandler ARC som dataansvarlig dine oplysninger iht. EU's persondataforordning

 

Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:

  • Firmanavn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse
  • Navn på kontaktperson, Telefonnr., e-mailadresse
  • Branchekode
  • P-nummer
  • CVR-nummer
  • EAN nummer til fakturering eller en e-mailadresse
  • Bil registreringsnummer

 

Personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part eller brugt til markedsføring, men anvendes udelukkende for at du som kunde har adgang til vores indvejning og aflæssehal på Amager Bakke samt at vi kan yde den bedst mulige service over for jer som virksomhed.

 

Indsigtsret

Som kunde har man ret til indsigt i hvilke persondata ARC gemmer om jer som virksomhed og hvad vi bruger dem til.

Henvendelse om indsigt skal ske til: ARC – I/S Amager Ressourcecenter, Energi & Affald, Vindmøllevej 6, 2300 Kbh. S eller på mail til: Vejeboden@a-r-c.dk.

 

Godkendelse af håndtering af data

Ved fortsat at være kunde eller oprette jer som kunde hos ARC, godkender I vilkårene for håndtering jeres data.


Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk, eller skrive en mail til ARCs databeskyttelsesrådgiver på DPO@a-r-c.dk .