ARC søger genbrugsvejledere

Kan du afkode kundetyper, spotte direkte genbrug og yde service ud over det sædvanlige?

Vær med på holdet som altid giver en varm velkomst, så vores kunder oplever, at de bliver modtaget som gæster. Samtidig sikrer du at frasortering af materialer til direkte genbrug bliver en succes, når ARC åbner slusen til SYDHAVNEN GENBRUGSCENTER i april 2019.

Jobbet
Du yder service fra første blik, du møder vores kunder. Du undersøger og identificerer potentialer i kundernes ressourcer til direkte genbrug – i god dialog med kunderne. Du er vidende om ressourcebehandlingen, så du kan oplyse vores kunder om, hvordan de bidrager til bæredygtighed. Du formidler viden til vores kunder om, hvordan materialer skaber ny værdi og glæde via konceptet i SYDHAVNEN GENBRUGSCENTER.

Din passion for kundeservice og direkte genbrug fylder din arbejdsdag. Du har ansvar for at kunderne oplever, at der er godt flow i slusen, hvilket til tider vil være en svær balancegang – det er her du brænder igennem med din smilende, imødekommende og hjælpsomme måde at være på. Du arbejder tæt sammen med andre for at få hverdagen til at fungere.

Du har ansvar for at renholde og rydde op, så SYDHAVNEN GENBRUGSCENTER fungerer godt og fremstår indbydende, hvilket betyder at du altid er parat til at give en hjælpende hånd eller handske med over for både kunder som kolleger.

Dig
Du er udadvendt, handlekraftig og serviceminded. Selv i travle situationer kan du bevare roen. Du er en god kommunikator og evner at tilpasse kommunikationen individuelt til den enkelte kunde, hvorfor gode sprogkundskaber kan være nyttige.

Du er erfaren med lettere administrative opgaver og erfaren bruger af PC. Du har kørekort. Du er kreativ og kan se anvendelsespotentialer og værdi i det materiale kunderne indleverer.

Du trives med omskiftelige arbejdsopgaver og en vis portion kaos, da aktiviteter, arbejdsopgaver og samarbejder løbende ændres – nogle gange måske hurtigt.
 
Vi tilbyder
Et spændende og udviklende job med ansættelse pr. 1. februar 2019. Din arbejdstid er 37 timer om ugen i gennemsnit. Vi er der for vores kunder – og de er der oftest i weekenden og i ferien. Derfor har vi brug for, at du er fleksibel og klar på at arbejde hver anden weekend.

ARC arbejder på et højt fagligt niveau, hvor din faglige og personlige udvikling også bliver sikret. ARC lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor dialog, udvikling og indflydelse er væsentlige nøgleord.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning
Hør gerne mere om stillingen hos driftsleder Claus Petersen på telefon 32 68 93 53.
Send din ansøgning og CV til arc@a-r-c.dk mærket ”genbrugsvejleder” senest den 12. december 2018. Samtaler holder vi i uge 51.