Erfaren driftskoordinator

Prioriterer du stabilitet og selvstændige driftsopgaver med tilhørende administration?

Har du teknisk flair og evner at stille skarpt på samarbejde, struktur og planlægning? Så er her en spændende mulighed for dig, der prioriterer miljøet og affaldsgenanvendelse.

 

Koordinering og gennemførsel af driftsopgaver på genbrugspladserne

Vær med på holdet der sikrer professionel drift af ARCs genbrugspladser, og som skaber værdi for både ARC og vores ejerkommuner. Du bliver en del at et eksisterende team, hvor du som driftskoordinator skal sikre en effektiv daglig drift og servicering af ARCs 16 genbrugspladser - i samarbejde med afdelingens driftsledere og de lokale genbrugs-vejledere.
De 16 genbrugspladser og nærgenbrugsstationer er beliggende i Hvidovre, Dragør, Tårnby, Frederiksberg og København og har ansvar for omlastning af elektronik, plast og metal samt sorteringsanlæg.

Du vil blandt andet: 

  • Blive ansvarlig for at planlægge, koordinere og sikre udførelse af service og reparation af containere, materiel, maskiner, bygninger, arealer og installationer på afdelingens lokationer. Hertil også stå for store som små ombygninger af bygninger og arealer
  • Være bindeled mellem leverandører, håndværkere og øvrige samarbejdspartnere som fx projektledere
  • Stå for udvikling og procesoptimering af driften
  • Være ansvarlig for brugervenlige tekniske instruktioner og vejledninger
  • Stå for at informere den øvrige afdeling, kunder og leverandører vedrørende opgavestatus samt nye tiltag inden for dit område

 

Teknisk forståelse, koordineringsevner og afsluttergen

Du har god teknisk forståelse og erfaring med at koordinere driftsopgaver. Du har formentlig en teknisk baggrund som håndværker, bygningskonstruktør eller lignende. Du trives med både administration og dokumentation af driftsopgaver.
Det er afgørende, at du er service- og løsningsorienteret samt kvalitetsbevidst. Det forventes, at du selv tager ansvar for og har overblik over og koordinerer dine igangværende opgaver – og får dem afsluttet. Du har god forretningssans med fokus på både proces og resultat hos dig selv og andre. Du har godt kendskab til IT-baserede værktøjer og har kørekort. Samtidig har du formentlig en interesse for klima- og miljøbeskyttelse.

Som kollega bidrager du i dagligdagen til den gode stemning og arbejdspladsens kultur. Du samarbejder og skaber gode interne og eksterne relationer. Du er god til at kommunikere og formidle teknisk viden, så den bliver brugervenlig.

 

ARC tilbyder

ARC gennemgår i disse år en spændende udvikling med vækst og nye tiltag. Alle bidrager på forskellig vis til målsætningen om en sund og ren by.
Du vil få stor indflydelse på planlægning og løsning af egne opgaver – med mulighed for selv at bidrage til definering af din rolle. Det er ønskværdigt, at du byder ind med forslag og idéer samt lægger vægt på gensidig fleksibilitet.
Du bliver del af et team af driftskoordinatorer med selvstændige opgaver, men med en uformel, hjælpsom og positiv omgangstone.

ARC arbejder på et højt fagligt niveau, hvor din faglige og personlige udvikling også bliver sikret. ARC lægger vægt på et godt arbejdsmiljø hvor dialog, udvikling og indflydelse er væsentlige nøgleord.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, langtovervejende placeret på hverdage inden for tidsrummet 8-16. Enkelte gange om året kan arbejde i weekends forekomme. Afhængig af overenskomst kan flekstidsaftale være mulig. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomstaftaler på ARC.
Din primære arbejdslokation vil være på ARC, Vindmøllevej 6, 2300 København S. Omtrent 1/3 af din arbejdstid vil foregå ude på de 16 genbrugspladser og nærgenbrugs-stationer i Hvidovre, Dragør, Tårnby, Frederiksberg og København.

 

Ansøgning og kontakt

Har du indledende spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns Mads Jakobsen på mobil 4121 1326 eller 

mads.jakobsen@hartmanns.dk .

Ansøgningsfrist er 22. april 2019. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade CV samt motiveret ansøgning (du viderestilles til hartmanns hjemmeside).

 

 

Om ARC

ARC er en del af byen. Vores mål er at bidrage til en sund, ren og attraktiv by – og, ikke mindst, at beskytte klima og miljø. Vi forvalter affaldets ressourcer sådan, at vi giver materialer, el og fjernvarme tilbage til borgerne og byen. Med etableringen af det nye energianlæg, Amager Bakke, bliver ARC et eksempel til global inspiration på hvorledes klima- og miljøbeskyttelse, effektiv energiproduktion og nytænkning af det moderne byrum kan forenes. På vores genbrugspladser sorterer og genanvender vi affald fra mere end en million erhvervs- og privatkunder.