Genbrugsvejledere med erhvervskontrolfunktion

Har du lyst til at rådgive og vejlede kunder i miljøvenlig affaldssortering, samt føre erhvervs- og Olie-sandfang kontrol – så er du måske vore nye kollega?

ARCs genbrugspladser har omkring en million kunder hvert år. Det giver trængsel ved containerne – især i myldretiden og i weekender. Trods trængsel og mange biler skal genbrugspladsen være et rart sted at være. Vi er placeret i kommunerne Dragør, Tårnby, Hvidovre, Frederiksberg og København.

Du bliver ARCs ansigt udadtil, og du kommer til at møde og tale med mange mennesker samt at gøre en forskel for miljøet. I dit daglige arbejde får du en central rolle, hvor du blandt andet kommer til at foretage erhvervskontrol på genbrugspladserne.

Du vil skulle servicere vores kunder og være med til at sikre den daglige drift på vores genbrugspladser, samt rådgive og vejlede, så vi opnår de bedst mulige sorteringer og sikrer, at så meget affald som muligt bliver genanvendt

 

Primære arbejdsopgaver

  • Erhvervskontrol på genbrugspladser
  • Flytte bytteeffekter fra genbrugspladser til Nærgenbrugsstationer
  • Servicetur - mellem genbrugspladserne
  • Olie-sandfang kontrol
  • Ad-hoc opgaver

 

Kvalifikationer

Du er selvstændig og robust af natur. Du håndterer dine opgaver systematisk. Du er fleksibel og er indstillet på at arbejde i weekender og i al slags vejr. Du er god til at bevare overblikket. Du er handlekraftig og kan tage initiativer i driften af pladsen. Du har erfaring samt lyst til at have kontakt med mange mennesker. Du tager ansvar og sætter en ære i, at ARCs genbrugspladser er et rart sted at komme for vores kunder. Du er god til at samarbejde og kan arbejde på egen hånd.

Du har forståelse for kundeservice og konflikthåndtering. Du er interesseret i genbrug og miljøet og gerne kendskab til affalds- og genbrugsverdenen. Du er opsøgende, venlig og imødekommende i din fremtoning.

Allervigtigst – du er udadvendt og kan bevare dit gode humør selv i travle situationer og  i dårligt vejr.

Du har gyldigt kørekort til personbil.

 

Vi tilbyder
Et godt arbejdsklima med positive og kompetente kolleger. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, gode relationer og hjælpsomhed. Stillingerne vil tilknyttes teamet omkring nærgenbrugsstationerne og vagtplanen, der er gældende for disse. Arbejdstider for hverdage vil derfor være kl. 10.45-18.15 og i weekender og på helligdage kl. 8.45-16.15 med varierende mødested, det er derfor vigtigt at du er fleksibel i forhold til arbejdssted og har en god omstillingsevne.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomst på ARC. Ansættelse pr. 1. november 2019.

 

Ansøgning

Har du lyst til at indgå i denne nye funktion, så send din ansøgning og CV til arc@a-r-c.dk og angiv ”genbrugsvejleder med erhvervskontrol funktion” i emnefeltet, senest søndag d. 22. september 2019 kl. 12.00. Samtaler afholdes i uge 39.


Har du yderligere spørgsmål, kan du henvende dig til driftsleder René Marx på telefon 5149 0518