Erfaren kranchauffør

Har du erfaring med hejselad, ophalerkørsel og affaldsindsamling?
ARC indsamler affald i Tårnby og Dragør - bliv en del af teamet

Vær med på holdet som  indsamler affaldet i Tårnby og Dragør. Du skal være med til at servicere affaldsordninger, som er under udvikling.


Jobbet

Du bliver en del af et team bestående af omkring 30 kollegaer, som skal sikre en stabil drift overfor vores kunder i samarbejde med kørselslederen.

Du vil med al sandsynlighed komme rundt i hele driften og beskæftige dig både med dagrenovation og de øvrige affaldsordninger. Det forventes også, at du deltager i tilhørende forefaldende opgaver, omkring løbende vedligehold af biler.

Primært vil du som kranchauffør stå for kørsel og tømninger af kuber og containere i Tårnby og Dragør. Det forventes også, at du deltager i tilhørende opgaver som vedligehold og rengøring af biler. Du vil få udkørsel fra vores udkørselsplads Ved Lergravene i Tårnby       

Følgende kvalifikationer vil ligeledes være en fordel: erfaring med at køre komprimatorbil og at du kan tale og læse dansk.

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job med stor selvstændighed og ansvar. En arbejdsplads der vægter arbejdsmiljøet højt med fokus på medarbejderne.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst (5.40.01).

Ansøgning

Har du spørgsmål eller ønsker flere detaljer om stillingen, kan du kontakte kørselsleder Klaus Erlang Petersen på telefon 20 57 66 50.
 
Du søger stillingen ved at sende ansøgning og CV til arc@a-r-c.dk mærket ”kranchauffør” senest den 23. januar 2020 . Vi indkalder løbende til samtaler


ARC – alt med affald.

Hos ARC tager vi os af alt med affald.
Vi tager os af alt det affald, du ikke længere kan bruge. De gode materialer sender vi til genbrug eller genanvendelse, og vi skaber el og varme af restaffaldet.
Vi sætter miljø og klima højest for at skabe en bæredygtig by for os, der lever og bruger byen. Vi skaber viden om affald og deler vores indsigter med ejere, det nære miljø samt nationale og internationale aktører.
Vores mål er, at arbejdet med affaldet bliver klimaneutralt