Virksomhedsbesøg - plastsorteringsanlægget

Se hvad der sker med plastaffaldet - rundvisning til virksomheder, kommuner og organisationer.
Forsøgssorteringsanlæg ARC, Amager

Grundet det stigende smittetal har ARC lukket for gæster til og med 4. oktober. Vi følger udviklingen tæt, og gør opmærksom på at aflysninger kan forekomme.

ARC og Københavns kommune følger sundhedsstyrelsens retningslinjer for at hindre smitte med coronavirus. Derfor forbeholder vi os retten til at aflyse besøget, hvis retningslinjerne ændres.

 


Besøg plastsorteringen med din virksomhed

Book her!

 

Grundet COVID-19 gennemføres der kun gruppebesøg med max.10 personer.

 


 

Københavns Kommune og ARC giver med glæde en rundtur på sorteringsanlægget til interesserede virksomheder, kommuner og organisationer. Rundturen giver mulighed for at se den teknologi, der bruges på størstedelen af de mange sorteringsanlæg til plastaffald, som findes rundtom i Europa. Samtidig er det en god anledning til at få svar jeres spørgsmål om behandling af plastaffald fra husholdninger, samt indgå i dialog med Københavns Kommune og ARC om muligheder og udfordringer forbundet med genanvendelse af plastaffald.

 

 

 

 

Book her

En rundtur tager normalt en times tid medregnet tid til spørgsmål, og skal finde sted i tidsrummet imellem kl. 09:00-14.30 mandag eller torsdag. Den er gratis.

 

KØBENHAVNS KOMMUNE 

Teknik- og Miljøforvaltningen
Byens Udvikling

Vigtigt: Dele af sorteringsanlægget benytter kraftige magneter, derfor er det ikke tilladt for personer med pacemaker at deltage i rundvisningen. Endvidere er der desværre ikke kørestolsadgang på sorteringsanlægget.