Sådan behandler vi dine persondata

Dine personlige oplysninger er sikret hos os.

- oplysningspligt til privatkunder, erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU's nye Persondataforordning

Den 25. maj 2018 træder EU’s persondataforordning i kraft og i den forbindelse er ARC forpligtiget til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.

Som udgangspunkt gemmer ARC kun almindelige persondata som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kundeforholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos ARC, behandler ARC som dataansvarlig dine oplysninger iht. EU's persondataforordning

 

Data der indsamles for privatkunder:

  • Navn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse

 

Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:

  • Firmanavn, Adresse, Telefonnr., e-mailadresse
  • Navn på kontaktperson
  • P-nummer
  • CVR-nummer
  • Kreditkortoplysninger (krypteres og kan ikke læses af ARC)

 

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part eller brugt til markedsføring, dog har vores ejerkommuner adgang til oplysningerne. De anvendes udelukkende for at du som kunde har adgang til vores genbrugspladser, og vi kan yde den bedst mulige service over for dig som borger eller virksomhed.

 

Indsigtsret

Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data ARC gemmer om dig og hvad vi bruger dem til.

Henvendelse om indsigt skal ske til: ARC – I/S Amager Ressourcecenter, Genbrug, Vindmøllevej 6, 2300 Kbh. S eller på mail til: gp_driftkontoret@a-r-c.dk

 

Sletning af data

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter 5 år fra udgangen af det år, hvor kundeforholdet ophører.

 

Godkendelse af håndtering af data

Ved fortsat at være kunde eller oprette sig som kunde hos ARC, godkender du/I vilkårene for håndtering af data.


Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk, eller skrive en mail til ARCs databeskyttelsesrådgiver på DPO@a-r-c.dk .

 

 

 

 

Opdateret maj 2018